27 April 2017

Kebaikan dan Keistimewaan Omega Guard Shaklee

APA ITU OMEGA GUARD SHAKLEE
.
Omega Guard, supplement minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA banyak membantu dalam memberi kebaikan baik untuk minda yang cergas dan pintar hinggalah kepada kesihatan kardiovaskular.
.
Asid lemak Omega-3 dianggap asid lemak perlu yang mana kita memerlukannya untuk badan kita berfungsi dengan baik. 
.
Oleh kerana asid lemak perlu (ALA, DHA, EPA) tidak dibuat dalam badan atau tidak cekap ditukar dari ALA kepada EPA dan DHA, kita perlu mendapatkannya daripada diet kita. 




OMEGA GUARD UNTUK SIAPA.
.
Omega Guard sesuai untuk semua golongan dari bayi seawal usia 1 tahun dan ke atas. 
.
Omega Guard sangat digalakkan diambil oleh ibu menyusu, ibu hamil, kanak-kanak yang sedang membesar dan warga tua.
.
Secara kesuruhannya Omega Guard adalah untuk SEMUA.!




KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEE ❣️
.
Secara keseluruhannya Omega Guard Shaklee mempunyai pelbagai faedah kesihatan yang akan membuatkan anda rasa sangat rugi jika tidak mengambilnya sebagai suplemen harian anda. 
.
Berikut saya senaraikan tugas Omega Guard untuk membaiki taraf kesihatan anda.
.
Tingkatkan taraf kesihatan dengan Omega Guard Shaklee.




TESTIMONI OMEGAGUARD.

OMEGA GUARD HEBAT‼️
Omega guard amat sesuai untuk diambil oleh semua peringkat masyarakat.


KURUS DENGAN OMEGA GUARD 
.
Lemak Omega-3 membantu anda membakar lemak dengan membantu badan anda bertindak balas lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis).
.
Leptin berfungsi dengan memberi signal kepada otak untuk menyekat selera makan dan mengarahkan kita untuk makan dengan kuantiti yang sedikit.
.
Leptin bertindak meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat.
.
Jom kurus dengan Omega Guard Shaklee




✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,
(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : nuhamizah@yahoo.com.my
Instagram : @hamizah.healthylife
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee




26 April 2017

Top Secret : Kelas Menjana Pendapatan PERCUMA

Jom join kelas PERCUMA..!

Jom belajar macam mana nak jana income sehingga RM10k dengan hanya RM80 sahaja.
Berminat nak join.?

www.wasap.my/60199591210

TEMPAT ADALAH TERHAD





Kenapa Pilih Shaklee?

KENAPA SHAKLEE..


Mizah berjinak dengan Shaklee tahun 2012..terjebak masa tu sebab ambil Set Slimming & vitamin untuk milkbooster sebab baru lepas bersalin anak kedua.

Masa mula-mula terjebak Mizah dah jatuh cinta dengan Shaklee walaupun masa tu mizah buat bisnes Shaklee tak bersungguh-sungguh. Knowledge pun takde. MALAS sebenarnya.! 😅

Mizah mula fokus balik dengan Shaklee hujung Mac 2017. Masa tu boleh kata mizah sebenarnya tertarik tengok cara Supervisor Syakilla Azam yang mampu manage bisnes dengan kerja. So mizah responsor bawah Killa. Alhamdulillah..! Pilihan yang TEPAT..! Betul la orang kata nak berjaya kena cari guru yang sesuai dan TEPAT.

Tetapi semua tu masih belum menjawab kenapa mizah pilih bisnes dengan Shaklee. 🤣😬

.KENAPA SHAKLEE⁉️ REASONNYA..
----------------------------------
1️⃣ mizah nak tambah pendapatan.
2️⃣ mizah nak tolong mak dan adik-adik dari sumber kewangan.
3️⃣ mizah nak KAYA dengan ILMU.
4️⃣ mizah nak jadi FULL TIME mother yang hanya perlu buat bisnes di rumah.

Mizah ter'inspired' dengan master-master Shaklee yang mampu menjana pendapatan sehingga lebih 5 angka dan seterusnya berhenti kerja dan teruskan bisnes dari rumah. Salah seorang yang mizah personally dah kenal dan jumpa master Nur Zahirah 🤗

InshaAllah dengan bimbingan, usaha dan tunjuk ajar dari master dan rakan bisnes Shaklee mizah MAMPU jadikan impian dan angan-angan menjadi REALITI. Dengan izin ALLAH.

Jom join mizah buat bisnes dengan Shaklee 🤗 Sama-sama kita maju dan kaya ilmu dengan Shaklee.

INI BIG WHY mizah. Masih belum tercapai. Yang penting PASTI TERCAPAI‼️ One day 💁🏻

Jadi, jika anda amat menitik beratkan kesihatan jasmani dan rohani diri dan orang kesayangan anda, apa lagi yang anda tunggu. Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~

More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : nuhamizah@yahoo.com.my
Instagram : @cthamizah.shaklee
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee