23 September 2008

Motif???

salam salam

motif??? ape motif entry kali ini...camner nak tau motif kalau aku tak tulis ape2 lagi kan?? huhuhuhu...aku pun tak tau entry aku kali ni sebenarnya bermotif ape...skrg ni aku ngah blur...blur yang teramat blur...pagi tadi En. Din ada pasang gadget baru kat cpu aku....gadged ni bertujuan untuk memudahkan aku memasukkan data2 pelajar yang nak mendaftar wireless ke dalam surver...gadget ini telah menyenangkan kerja aku kerana aku tak perlu untuk menaip satu2 data tersebut tetapi aku hanya perlu scan kad pelajar and that's it...settle...dah la cakap sal kerja...boring la...satgi nak pi round2 kat blog pompuan lak nak pi cek signal wireless kat sana...penat tapi best!!!

ok2...sekrang aku nak cakap sal semalam...semalam tak sempat nak conteng kat sini sebab aku sangat lah sibuk ngan penat...semalam aku dapat gaji pertama aku...hooray!!!! dapat dua bulan gaji...seronok sangat2...balik kerja aku terus pi cocok kat cimb...hehehehe...aku kan money maniac...aku bukan pe...cocok awal2 sebab nanti ramai nak pi cocok melepas aku...aku malas nak pi bank banyak2 kali...hehehehe...ok2...semalam memang aku belanja sakan la...nak kata boros tu tak kot tapi ada gak la ciri2 boros tu sikit...sikit je la...tak banyak pun...

semalam aku belanje adik2 aku makan KFC...diorang dah lama suh aku belanja so last night aku belanje la adik2 aku...pastu ape lagi...shopping ler...semalam aku sambar purse B.U.M satu...memang dah lama nak beli purse baru sebab purse aku tu memang dah gila2 punyer uzur la...pastu aku suh cik abg cyg aku belikan enset lagi satu ke aku...aku tak pandai nak beli so aku suh dia belikan...dia pandai sikit...senang la nanti kitorang nak ber'3G' lagi...heheheheh...pastu aku belikan mak aku kacang2 nak wat raya sekali ngan agar2 kering...sedap tau...yang paling penting aku sekarang dah tak "GEEK" dah...aku dah tak pakai spek...pakai lens lak skrg...ada problem sikit la masa mula2 pakai ni...agaknya cara aku pakai tu tak betul kot...

erm...kalau korang rasa entry ini membosankan lantak korang la...aku peduli ape...sukati aku la nak wat entry ape pun...aku punya blog aku punyer suka la...hehehehe...peace no war!!!!

No comments: