20 October 2008

Am I Bored Today?


am i bored today?? YES, I AM!! do u wanna know why?? coz i'm lonely right now...hhmm...kalau korang nak tahu sebenarnya aku sangat malas nak ke tempat kerja...sebabnya aku takder kawan pun kat tempat kerja...aku keseorangan...lam deparment ni aku sorang jer perempuan...nak gi makan tak dak sape-sape yang nak diajak...takkan aku nak ikut staff laki lak...tak tau malu je kalau buat camtu...dah dua bulan lebih dah aku kat tempat kerja ni tapi aku masih belum dapat menyesuaikan diri dengan suasana bekerja kat sini...masalah aku cuma satu...aku sangat susah nak dapat kawan...bukan aku tak nak berkawan tapi orang yang tak nak kawan ngan aku...kadang-kadang rasa nak nangis!!! aku nak jugak merasa suasana ada kawan perempuan kat tempat kerja ni...aku nak jugak merasa breakfast ngan lunch bersama-sama dengan rakan sekerja...tapi...

6 comments:

Extremist Thinker said...

akoo lu tempat kije, penuh perempuan. makan pun sorang. tabest lansung lantas akoo kembali tanam anggur!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

huhuhu...mizah pun makan sorang2...tu pun bawak bekal dari rumah...nak benti tapi nanti susah lak nak dapat keje lain...waaa!!!

Chika Chika said...

alahai, takda kawan ke?

Anonymous said...

kak mizah..bkpe lme xupdate blog akak..miss la..update la kak..

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

huhuhuhu...lama tak update sebab sibuk sangat ngan keje kat ofis kebelakangan ni...banyak kerja yang tak sengaja delay...hahahaha...kat umah lak takleh nak update sebab ada masalah sikit ngan modem...waaa...sabo2

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

to chika : takder kawan yang leh dipanggil kawan...HEHE