18 October 2008

Bakal Disambar

hehehe...tadi aku pi jalan-jalan kat town lepas belajar kereta...aku pi jalan-jalan ngan kawan baik aku masa sekolah Ain Kamanon ngan adik angkat aku yang sangat hensem Alias...HEHE...kalau korang nak tau walaupun budak ni muda lagi dan sebaya ngan adik aku yang belajar kat UM tu tapi attitude dia matured dari budak-budak la...nasib baik ler aku dah ada bf...kalau tak memang aku cair la ngan adik angkat aku ni...HEHE...jangan marah yer bf ku cayang (mampos aku kalau dia tahu)...oh ye...nak cakap sal kasut kat atas tu sebenarnya...kasut tu aku rasa cantik sangat...aku nak beli kasut tu tadi tapi ongkosnya tak cukup la...malas nak cocok kat ATM ler...sabar dulu...kalau ada jodoh kasut tu ngan aku konfem aku sambar jugak kau minggu depan...HAHA...

oh yer...nak citer sal amali kete tadi gak ni...aku datang pagi sebelum kul8 lagi kat PSM (tempat belajar kete ngan moto) tu...last-last anak cikgu yang kena ajar amali kete aku tu suh datang kul12 tengahari lak...nasib baik umah aku dekat jer ngan PSM tu...aku balik umah dulu...kul12 tengahari aku pi lagi kat PSM...jumpa ngan cikgu...cikgu lak suh tunggu sampai kul2 petang sebab dia ngah ajar budak lain (suka-auka hati jer!!)...nasib baik la adik angkat aku yang hensem tu pun nak belajar mto gak kul2...kitorang pun pi la minum air sama-sama...malu-malu lak adik aku sorang ni...hehehe...

ok...bila dah turn aku buat amali aku rasa cam nak tergelak jer...part parking aku boleh la...yang tak lepasnya time nak naik bukit...ADOI!!! awat la tak lepas-lepas...HEHE...malu gila!! enjin asyik mati je...aku tak pandai nak imbang minyak ngan clutch ler...HUHU...pasni aku kena tumpu kat part naik bukit tu lebih sikit...HUHU...YAKIN BOLEH!!!!

No comments: