07 October 2008

Kenapa Asyik Tukar?

salam salam
Kenapa layout saya selalu berubah? Heheheheh...bukan nak memeningkan sesiapa...aku cuma nak mencari layout yang betul-betul sesuai ngan mood aku bila nak memblog...aku tak suka layout yang serabut-serabut...aku tak suka layout yang melanggar etika susun atur elemen-elemen multimedia di dalam sesuah web atau blog...ececeh...sebab yang paling utama...aku nak cuba bermain ngan coding sebenarnya...semenjak dah tamat belajar ni aku dah lama tak main-main ngan coding...skill meng'coding' aku dah tumpul la...aku kena asah balik sebab aku tak nak apa yang aku belajar dulu sia-sia jer...hehhehe...



♥♥♥ I MISS MY STUDENT LIFE SO MUCH!!! ♥♥♥


No comments: