17 October 2008

Kita Layan Menteil Contest


hello guys...sebelum ni aku ada bercerita tentang contest yang Mr.Menteil buat kan...so ini lah dia penyertaan dari aku... KAH KAH KAH...hhmmm...let's get started... WAH WAH WAH...ehem ehem...betulkan dulu suara...betulkan dulu anak tekak (erk!! camner tu)...betulkan la apa saje yang nak dibetulkan...HE HE HE... ok...bercerita mengenai Mr.Menteil...from what i observed he claim the he is 100% man... KAH KAH KAH... ntah pa pe...so aku nak claim aku 100% lady la...I LIKE!! back to the main thing...hhhmmm...Mr.Menteil ni mengikut fantasi aku la...Mr.Menteil ni adalah seorang manusia yang bermata dua (takkan mata tiga kot...erk!!! LARI!!!)...berpesonaliti menarik... ECECECE...ye la tu...entah-entah Mr.Menteil ni mata dia juling...hidung dia peset...rambut lak stail afro...ganas siot!!! hhmmm...what else...Mr.Menteil is totally out of my list!!! KAH KAH KAH... ape kes!!! tiba-tiba lak...mizah!!! CUT IT OUT!!! back to the main thing...brapa kali main thing la...hhhmmm...ok la...seryes-seryes k...

honestly...aku ingatkan dia ni pompuan sebab layout blog dia pink...tapi aku silap...rupa-rupanya dia ni adalah kategori lelaki sejati...why i say that??? mana la aku tak cakap pompuan sekali hadiah besday dia bantal peluk ngan bear...korang pk ape masa mula-mula baca entry hadiah besday dia tu kalau korang tak kenal dia...mesti pk cam aku jugak kan...HA!! sebab tu la...pastu bila aku baca keseluruhan entry tu baru la aku tau rupa-rupanya dia ni lelaki sejati...siap ada awek lagi...ganteng siot!!! back kata mbok Titin dalam cerita soleha kat tv9...Mr.Menteil ni maybe boleh diklasifikasikan sebagai...

'BANGGAN'
...ABANG GANTENG...


(kena taip besar-besar ni...bagi hidung dia kembang semangkuk sikit)...HAHA..ape-ape pun aku nak ucapkan selamat hari lahir kat Mr.Menteil...semoga kehidupan anda dilimpahi dengan keberkatan yang tidak berganda dan kebahagian yang tidak terkira...ikhlas ni tau...nampak tak mata aku bersinar-sinar dengan sinaran kejujuran ni...HAHA

2 comments:

menteil said...

wah!!! totally out of my list!!! haha...

berpesonaliti menarik tu mmg tak dinafikan.. haha...

er.. hidung aku blm boleh kembang lagi sebab aku tak paham apa tu abang ganteng.. hehe..
abang yang duduk di genting ke? hehe..

penyertaan diterima.. peace!!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

erk!!! pesonaliti menarik itu diungkapkan hanya untuk menmyedapkan ayat je...tak bermaksud apa-apa pun la...HAHA...

waduh!!
abang ganteng itu maksudnya abang cakep...erk!! indonesia people said hensem lo...cenggitu le kot...HAHA