15 October 2008

Menteil's Blog Contest


heheheh...masa ngah merayap kat laman sesawang tadi tiba-tiba terpandang la 'mEntEiLs Blog Contest' from menteil nyer blog...interesting...walaupun ni first time aku jejak kat laman blog saudara (if i not mistaken) menteil aku dah tertarik ngan contest yang dia anjurkan...heheheh...memang aku tak kenal pun dia ni...dia pun tak pernah pun nak view aku nyer blog kot...erm...contest yang saudara menteil anjurkan kat laman sesawang ni betul2 menarik perhatian nak menganjakkan paradigma aku...erk...mengarut!!! hadiah agak lumayan bagi blogger2 sekalian...nak tau kalau menang dapat ape?? hehehehe


NI DIA HABUAN YANG BAKAL DITERIMA
  • HOSTING DAN DOMAIN!!!!!
  • 1000MB Space
  • Unlimited Bandwidth
  • Unlimited Email,
  • Unlimited Subdomain,
  • Unlimited MySQL Database
  • 99.9% Uptime
  • Fantastico
  • 2 Addon Domain
  • Unlimited Park Domain
  • FREE LIFE TIME DOMAIN. (.com,.net,.biz,.org,.info)
  • HARGA : RM10o
  • Tempat Pertama : FREE!!!!
  • Tempat Kedua : Potongan 80% [update!!!]
  • Tempat Ketiga : Potongan 70% [update!!!]
mesti korang pun berminat kan...aku pun saje2 je nak try...kebarangkalian nak menang tu of course la zero...hehehehe...tapi kalau TERmenang ok jugak pe...hehehe...apa salahnya mencuba kan...oh ye...dia suh ucapkan besday ke dia sebagai syarat...hek eleh...tak malu tol nak suh orang wish...hahahaha...takpe la...shian dia kan...meh nak wish...tapi...ulang tahun ke berapa yer??? hhhmmm....konfius jap....hahaha...tak pe la...bantai je la...


6 comments:

chika said...

semoga anda menang.
huhuhu.
nanti boleh join the club.
club dot com nama dia. hahaha

menteil said...

wah!! menareks!!
nak join la.. hehe

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

to chika...


hahahah...nice name...club dot com

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

to menteil..

u jgn ngada2 ok
hehehe

menteil said...

oo... ini la dia penyertaan ek.. hehe...
cik lupe nak trakback link kat entry tu la..

letak link http://www.menteil.net/menteils-blog-contest.html supaya senang aku nak tengok nnt.. thanks...

FYI, hadiah dah update!! lagi bez!!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

NI IKLAN JE LA...BUKAN PENYERTAAN LAGI...PENYERTAAN COMING SOON...