24 December 2008

Gila Shopping

salam salam

hari ni aku tiba2 rasa nak bercerita...hahaha...tapi aku tak tahu la nak cerita sal ape...nanti aku pikir dulu...sementara tu aku nak sidai gambar ni la...gambar barang2 yang aku baru beli online...hehehe...aku memang dah addict ngan online shop ni...tempat yang aku paling suka shopping mesti la kat ann wardrobe...ape2 pun...layan!!!

kita mula ngan kasut yer


UPDATED

TERPAKSA MENDELETE BEBERAPA PICTURE ATAS SEBAB YANG TAK DAPAT DIELAKKAN


my boyf marah la letak pic tus...ekekeke...he do care for me after all...


6 comments:

goasop said...

wahh sakan! =)

sweet la kasut tu.

chika said...

nice shoes!!

an.wardrobe said...

huish!! naper gamba kasut yang manyakk ni? kekeke.. ;)

apa pumm sgt brang sgt chantek kan,kan.

keke. hope myzah bpuas hati n stiasa terjah dgn brg2 yang an jual yerk.. kekeke.

jual yerk myzah ;) lai lai. meh bookim lagik dn lagikk!!!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

goasop : kasut tu memang sangat2 la cantek

chila : thanks chika

ann :jangan risau...barang ann sentiasa diterjah oleh mizah

KDEE said...

hoho..blanje la aku 1 mizah.gaji ko kn dh masuk..hihi

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

hahaha...meh la aku banje...hang bayar k