25 December 2008

Wedding + Rain = Nothing

salam salam

aku baru jer balik dari wedding kazen aku kat Dungun...fuh!!! hujan tak henti2 dari pagi...tak pasal2 naik air kat khemah makan...lecak lak tu...adei!!! kacau tol la...tapi tak pe...anggap jer hujan tu hujan rahmat...tak gitu Kak Jajah??...hehehe...

Selamat Pengantin Baru
buat Kak Jajah ngan...ngan...err...ape nama hubby yer...lupa la...
ape2 pun...aku sidai gambar masa wedding kazen aku tadi yer...

ni cam biasa la kan...acara wajib masa bersanding...yang jadi pengapit pompuan tu adik Kak Jajah...Nurul...my kazen also la...

ni dari pihak lelaki...

ni lak mesti la dari pihak pompuannyer...

ni lak acara makan2...huhuhu...makan beradap...suka2...isi perut time...

oh yer...ni my another kazen yang buat tau...dia memang belajar wat benda2 ni...cantek gila tau...tengok halia tu...5kg tu...jadi batu karang...ngan ikan sekali ada tu...chantek kalau tgk dekat2...

ni lak acara pas makan...hehehehe...orang ngah makan diorang posing2 manja depan kek lak yer...

ni lak pengantik bergambar ngana adik beradik pompuan belah pompuan la...yang adik beradik lelaki ngan layan tetamu..


SYOKNYER TAWEN!!!


4 comments:

goasop said...

lawa nya pelamin

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

tau takpe...lawa kan...rasa nak je duduk atas tu...seminit punjadi la...hahaha...

an.wardrobe said...

nk kawen!! nk kawen jgk :) kekee

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

hhehehe...jom tawen ann...lam mimpi pom jadi la