23 January 2009

Pengotor Betul!!!

salam salam
hahaha....sebelum aku cakap ape2 aku nak korang tengok gambar kat bawah ni...

korang cuba teka air ape tu...cuba gak teka kat mana ni??? huuhuhu....ok la...meh nak citer meh...ni la yang berlaku kat The Store Kemaman hari Khamis bersamaan 22 Januari 2009 lepas...korang nak tahu air ape??? well...ni la air dari tandas awam yang berada di tingkat atas...kedudukan tandas tu betul2 atas The Store ni...habis satu The Store dilimpahi dengan air dari tandas tu...korang leh agak la kan air apa...dengan warna yang memang gila punyer kuning tu...ngan bau yang korang sendiri tak nak bau....

ni kat bahagian susu bayi...

ni lak kat bahagian makanan...huhuhu....masalah tandas bocor memang selalu sangat berlaku kay The Store ni...masuk paper Sinar Harian dah banyak kali dah...tak tahu la bila masalah ni nak selesai...kesian kat kedai2 yang lain....

actually The Store ni berada dalam bangunan yang dipanggil Centre Point....CP ni memang teruk sangat penyelenggaraan dia...bau air kencing kuat gila kalau naik kat tingkat atas sekali...pernah naik sekali jer...pastu tak naik2 dah sebab sunyi gila...langsung takder kedai...memang gila la CP ni...kotor...budak2 muda memang suka sangat lepak kat sini...port baik...nak buat apa2 pun orang tak nampak...tempat sunyi dan gelap...korang agak apa budak2 ni buat??? aku dah tengok so aku leh la cakap...huhuuuh....maksiat tu...hish!!!

bila la nak setel masalah kat CP ni...




20 comments:

jb said...

nice and useful blog posts-Congratulations!!

an.wardrobe said...

eeeeeeeee..! geli nyer.
sgt teruk la da store sana.
alhamdullilah kat sini x de prob..
kekeke. d luar jangkaan air 'tutt' itu melimpah d situ..
agak2nya brg kat situ camne ek? msih dijual ker?

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

JB : thanks for reading eventho i don't know who r u

ANN : memang sangat kotor ann...huhuhuh...kalau barang makanan mizah jarang beli...kalau sabun2 ngan barang yang jauh dari kawan tu mizah beli la...huhuu...barang2 di sana masih dijual okes

goasop said...

isk2. sampai gitu sekali air toilet masuk dalam the store.

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

GOASOP : tak tahu macam mana boleh bocor sedangkan tandas tu dah lama ditutup...mungkin air dari tandas yang satu lagi yang atas tandas yang ditutup tu....huuhu...discusting!!!

aDuKa said...

lame doh dok gi the store.. sapa tare tu pa?? owos.. kotor ehhh!!

an.wardrobe said...

ish ish. pasni bor ler beli. mogak kedai da store tus. kekeke. boleh x repair smpai leh jd gitu :(

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ADUKA : heheheh... tu la...aduka sendiri tahu kan guane gaye the store ni....dari dulu agi tak setel2...hehehehe....

ANN : huhuhuh...nak mogok kat situ ada barang2 murah...hehehe..kalau mogok pun bahagian bawah ni jer...bahagian atas kat baju ngan stationary still pergi...hehehehe

an.wardrobe said...

hahaha.. isu hangat.. laju jek org send komen sini :)

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ANN : tu la pasal ann...terkejut mizah...laju je orang komen...biasa tak pun...hehehe....

hakim said...

uish dh cm pemberita dh awk ni yer?teruk gle the store ni ye...mesti org xlalu nk beli brg kat the store ni..

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

HAKIM : hehehe...takder la...saje prihatin ngan isu kat tempat sendiri...ada lak gaya pemberita cenggitu??? hahahah...iskh...the store ni tetap ramai orang okes...tak tahu nape

hakim said...

hahaha sbb jd cmni la org ske dtg,,,kat kemaman tu xde byk choice..so kena g gk ar yer?huhuuhu....

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

HAKIM : choice tu ada tapi agak jauh la...tu la pasal orang ramai kot...huhuhu...tunas manja ada...banyak lagi ada tapi jauh

hakim said...

hahaha xde choice gk ar,dh tmpt len jauh,,,air susu tambah perisa gk kena beli,.,huhuhu,,,cmne ar ramai org leh tahan g sana yer?pelik tul......

pEnNa said...

eii..x sukeee!
sangat kotor!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

HAKIM : hahahaha...tu la pasal...mak mizah ngan mizah mmg jarang membeli kat the store ni...biasa ke tempat lain jer

PENNA : mizah pun sama tak suka sangat....kotor gila

KDEE said...

eeeeeeeeiii..geli gile.tu bru tgk gamba.blum lg bau.huhuhu

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

KDEE : hikhikhik...aku jugak yang menghidu baunya itu...wawawawawa

hakim said...

ye ke?huhu x g ke?coverline yer?pandai tul