23 January 2009

Wardrobeku Berseri Lagi

salam salam
hehehe..selepas mengupdate isu yang hangat tadi tu aku nak gak update benda lain lak...
tapi tak sehangat tadi kot...heheheheh...kali ni sal tabiat boros aku membeli
lak...heheheh...

those things i buy from ann wardrobe.....baju2 kat sana memang update
sangat2...aku dah sambar 10 helai tau...kat atas tu baru 8 kan...lagi 2 kat bawah ni...hehhehe....aku sempat sambar 4 helai t-shirt labuh tapi warna lain2 la...
peach, merah, hijau ngan biru....sangat chantek okes...chantek bangat....
yang lain aku sambar gak blaus putih sekali ngan cardi half pink...1 set...pastu inner merah....kainnya sangat best...cotton...susah nak cari warna merah tu kat sini la...
pastu aku sambar half cardi putih ngan cardi peach tu...sangat berpuas hati...hehehehe....

ni dia 2 helai lagi...yang ni aku paling suka...gaun brown ngan blaus kait2 pink tu...
sangat2 berpuas hati
tau...gaun brown tu kainnya sangat2 best...sejuk dan lembut...blaus kait2 pink tu plak sangat susah nak cari dan jumpa..harga sangat2 berpatutan...sesuai ngan kualiti...memang patut membeli dengan ann wardrobe lagi....sangat2 terjamin...oh yer...total semua RM350 tau....heheheh...

ni la rupa wardrobe aku...semuanya aku beli dari ann wardrobe okes...so untuk entah
berapa kali la aku pun tak tahu...nak promote ann wardrobe...aku cadangkan kepada sesiapa yang suka online shopping...pergi la jenguk kat sana...memang korang akan berpuas hati...

singgah kat ann okes...jangan tak singgah...

www.an-wardrobe.blogspot.com



18 comments:

pEnNa said...

waaa...shopping sakan ye!
heheh
nak tambah sket..
shopping dgn An mmg superbbbbbb!
;)

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

PENNA : hhehehe...bookim dari bulan 12 tau sue...hehehehe...tu yang terasa sikit tu...bulan 1 baru dapat...memang tol cakap sue...shopping ngan Ann memang super duper superbbbbbb!!

an.wardrobe said...

wah tharu nyer bila cik an nengok entry ini.. bebunga bunga je hati ni. mata pum bsinar sinar tau.. keke. suka nya bila org dh bpuas hati.
Trima kaseh myzah!!
Trima kaseh sbb promote besar besaran. hehehe..

* oh ya nanti leh la bookim dress lagik ;) insyaALLAH x nyesal gitu. hehe.

an.wardrobe said...

oh yeahh!! timer kaseh pd cik sue jgk.. muaaaxss! syg korang sgt :)

an.wardrobe said...

ala bookim dlm kadar manyak la katakan. regular cust mesti la boleh. asal confirm aja..

kalau x confirm shari pum x bagi. hahaha. jahat an :)

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ANN : heheheh...kalau berpuas hati sudah tentu mizah membookim lagi annn...jangan risau...kalau ada yang berkenan mizah memang akak membookim...konfem...hehehehe...

an.wardrobe said...

hoiyeahh!! sgt x shabar utk type nama myzah d baju itu. hahaha :P

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ANN : huih ann i...sabar2...ada2 je yer

farah amoi said...

patut ler bebaju an cepat no sold out
ni regular customer rupenye!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

FARAH AMOI : hehehe...tak tahu nape baju2 ann hampir semua mizah berkenan...up to date lak tu...chantek2...warna pun segar2...tu lak yang 'TER'jadi regular customer tu...hehehe

yOnnA said...

ya2,
baju2 kat ann tu mmg sgt cantek :)
sueke tau tgk
and the price also sgt affordable :D

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

YONNA :yes!!! tol2...sangat reasonable harga dia...erk...heehheeh...

an.wardrobe said...

Timer Kaseh pd Cik Hamizah & Smua ;)




* Lai2 new item update.. kuikui. boleh ka promote di sini? keke
ampum cik mizah. keke

an.wardrobe said...

pd custemer lain yang nk mcm dres brown myzah ni. ada lagik cuma lain corak n colour. maksudnya kain sama lah.

* item 524




opss tlebeh sudah!.. sowi cik myzah. TER iklan plak .ekke

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ANN : OOO...POMOT YERK..HEHEHEEH...kena bayar upah iklan ni

an.wardrobe said...

uuuuwaaaaa :P myzah bkira dgn an. kekee.

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ANN :hihikhik...sesekali membuli...hehehe

~ mizzAmy ~ said...

~ pergh... banyaknya kamu borong. lepas nih an jadik business woman berjaya la gamak nya. ~