25 February 2009

Layan Nak??

salam salam
hehehe...hari ni tiba2 jer aku rasa nak update sal koleksi aku...koleksi ape?? koleksi handphone yang pernah aku pakai...well...aku start pakai handphone lepas SPM...masa tu aku kerja sambilan sementara tunggu mana2 tawaran belajar...masa tu teringin sangat nak pakai handphone...hehehe...ok la...let's picture do the talking...

NOKIA 2100
ni la handphone pertama yang aku pakai...huhuhu...aku pakai handphone ni masa belajar kat matrik pahang...sayang sangat telefon ni tapi sayang dah rosak..

SAMSUNG SGH-X640
ni lak telefon kedua aku pakai lepas telefon nokia 2100 tu rosak...aku pakai handphone ni masa tahun pertama aku kat UKM...hehehe...aku beli pakai duit ehsan yang kerajaan trg bagi...biasa la kat trg...masuk U ke matrik ke mesti dapat duit...masa tu aku dapat RM1000 sebab dapat masuk matrik...hurm...cam hampeh jer pakai samsung ni...design memang cun tapi function tak best la...dah la tu...dia nyer casing tu cepat sangat tanggal...jadi huduh...huhuh

MOTOROLA C330
ni lak motorola jenis lama...aku beli masa kat UKM la...beli kat warta...hehehe...handphone 2nd hand...saje beli nak pakai dua telefon...senang sebab pakai 2 simkad...pakai sekejap jer telefon ni sebab dah rosak...bila cas tak masuk lak power...


NOKIA 5200
handphone ni aku beli masa aku praktikal kat PERWAJA...heheeh...masa tu aku jadi orang kaya sekejap...nak tahu sebab ape?? PTPTN aku masa tu dapat RM5000...hahaha...malas la aku citer sebab ape jadi banyak tu...masa aku beli handphone ni kiranya handphone ni tengah top kot...abang aku pun beli handphone model yang sama ngan aku masa tu...tak rancang pun...hehehe...tapi aku dah jual handphone ni...baru je jual...jual ke member ofis aku...


SONY ERICSSON W660i
hurm...ni aku beli sebab x-boy aku...konon leh 3G ngan dia...hurm...tak best la nak citer...ada lagi handphobe ni skrg...pakai lagi...

MOTOROLA RAZR V3X
handphone ni aku baru beli...handphone 2nd jer...tak tahu nape aku minat sangat handphone pink ni...nampak comel dan cute...hahahaha...hehehe...

tu je la koleksi aku setakat ni...yang aku pakai skrg sony w660i ngan motorola razr tu jer....handphone nokia 2100, samsung ngan motorola c330 dah rosak...nokia 5200 dalam proses nak jual...hehehe...sayang lak rasa nak jual...kwang3...deposit dah dapat....barang jer blum bagi....tunggu member tu bayar habis dulu...hahaha....jahat aku...

lenkali lak sambung dengan entri baru
~~daa


7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kemen manyaknyer koleksi henpon dier...isk isk isk :p

an.wardrobe said...

hoho. dolu2 an tgila gila gak nk pakai motorola razr neh. tapi last2 x majadi utk beli. terus beli n95 smpai skg. keke

dir&fara said...

hp dir tgh ade prob ler skang ni.. bak 1 hp bg dir.. hehehe

KDEE said...

uit..byk gile hp ko..aku stakat ni baru 3 je.hehe

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

Blog Anuar Kamaruddin™ : hehehe...nama jer koleksi tapi yang guna sekarang dua tu je...

an.wardrobe : hehehe...tgk member pakai jadi terkenan lak dengan motorola flip ni...huhuhu

dir&fara : hehehe...suh rafa belikan yer dir...kah3

KDEE : hehehe...mana ada banyak...kalau 10 baru kira banyak la

Shark said...

Cik Nuha..byknye hp. Pinjam 1 leh tk?
Sy berkenan yg pink tu. Comey..

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

Shark : thanks 4 droppin' by...hehehe...nak pinjam yg tu?? mana boleh...lagi pun tu gp 2nd jer la...hehehe...