29 March 2009

Happy Sunday

salam salam
lama betul aku tak menyinggah kat blog aku ni kan...rindu lak rasa...nak update tapi tak tahu nak update apa...hari ni hari ahad...semua dah tahu la...haha..hari ni aku kerja la macam biasa...tapi yang tak bestnya...tiap kali nak datang kerja mesti aku rasa tak der mood...aku tak der mood nak datang kerja...macam mana ni...hadui la...erm...

semalam abang aku balik umah...entah mimpi ape la dia balik...pagi semalam dia call cakap ada kat loyatt...dia tanya aku nak beli tak power supply yang aku pesan sebelum ni...pas beli dia cakap nak balik...aik!! pelik aku...ingatkan nak balik minggu depan...petang semalam abang aku sampai kat umah...bersorak adik2 aku tengok abang diorang dah balik...malam tu pulak aku ada la terdengar abang aku ni duk bincang something ngan mak aku...dengar macam nak meminang sesorang...fuh!! nak kawin dh ke abang aku ni...berdesing jer telinga aku dengar...hehe...jeles ok...jeles sangat2...aku ingat aku yang kawin dulu...tapi nampak gaya abang aku la yang kawin dulu...dengar2 macam abang aku dah start beli barang nak tunang kot...wah!!! double jeles aku...

bila aku dengar plan abang aku tu aku jadi teringat kat khairil...memang teringat sangat2...jad rindu ngan dia...semalam nak sangat2 aku sms ngan call dia...tapi aku takut dia tak nak layan...aku takut awek dia yang nama riena tu marah2 aku lagi...tak sanggup aku...tapi last2 aku sms gak dia...aku ajak dia datang kalau ada kenduri umah aku...agak2 nak ke dia datang?? entah la...aku rasa tak kot...mustahil dia nak datang...memang mustahil sangat2...

Ya Allah...aku betul2 rindukan Khairil


7 comments:

Nik Nurehan said...

huhu. oram oyak dh diet dh kurus x caya :P

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

memang tak caya pun ann..sebab tak kurus pun...ann je yang kata kurus...orang lain tetap kata mizah gemuk ann

cikyuyu said...

KAK MIZAH,

KHAIRIL

pergh!!
nama same nih..
adeh!
lemah2,,

cikyuyu said...

KAK MIZAH,

adeh!!
KHAIRIL ??
same je name dgn BF uu..

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

hadul la yuyu...iar betul...ahahaha...boleh lak nama sama...jangan orang sama udah le...hahaha....btw...his full name is...MOHD KHAIRIL MUHAMMAD...konfem tak sama kan??hehehe....bikin akak suspen jah

KDEE said...

wah..mizah dh kurus..congrats2..nk kurus gak.huhu

an.wardrobe said...

kalu dok. x kn sblm ni x muat, skg udh muat :P bwek!!