30 May 2009

Bored

assalamualaikum pembuka bicara...bosan betul la hari ni...eh silap...bukan hari ni saje yang bosan...setiap hari adalah hari yang membosankan...bosannya la hidup...nak kuar jalan-jalan tak tahu tempat nak di tuju....nak keluar ngan pakwe pulak mak bapak tak kasi...memang la tak kasi...tak elok selalu sangat keluar sama-sama...tapi...aku sangat-sangat la bosan ni T___T

nak jumpa pakwe tapi last week kan dah jumpa...next week lak jumpa lagi...so this week kena la tak jumpa...dapat jumpa dua kali sebulan pun takpe la...tapi boleh ke dua kali sebulan?? cam payah je...jumpa sekali sebulan je la kot...huhu...rindunya dengan dia...nak nangis lak rasa...dia lak entah ke mana la hari ni...asal plan nak jumpa tapi tak jadi...waa...sms dia pun dia tak balas...nak nangis ase...huhu...

UPDATE

haha...entah pa pe la yan aku dah post kat atas tu...hampeh tol...tu la natijahnya kalau asyik mengarut tak tentu pasal...argh!!! minggu ni nak kena kemas umah dah...sapu ape yang patut...lap apa yang patut...hadoi la...minggu yang memenatkan


2 comments:

cIk pEnNa said...

bosan ek mizah?
kan nak jd tunangan org..

;)

ije said...

busan2 pun still penat kan nak kena buat kerja umah. uhu

papepun, janji ikhlas n enjoy. confirm x rasa penat n busan sgt.