11 June 2009

KL...Tunggu Kedatanganku


assalamualaikum...waduh-waduh!!! ramai betul la yang kawen cuti sekolah ni kan...esok ada 2 jemputan kenduri kawen yang family aku dapat...sekarang ni orang dah tak kira tarikh lawa ke tak lawa ke asal cuti sekolah je ada la orang kawen...termasuk la aku nanti...haha...

oh ye...esok aku berangkat la pergi Klang umah makcik aku...hari sabtu aku dengan rombongan family aku akan pergi ke Banting untuk meminang awek abang aku...ceh! poyo lak rasa bunyinya...haha...turn abang aku pulak nak mengikat anak dara orang....turn aku dah setel last week lagi dah...kiranya ni la kali pertama aku nak ke KL selepas hampir setahun aku grad dari UKM...aku grad Ogos tahun 2008...

agak-agak sempat ke tak aku nak pergi jalan-jalan dengan tunang aku sekejap ek? oh ye...aku ke sana dengan tunang aku...dia temankan aku...hehe...tu pun selepas sesi paksa memaksa...kalau sempat aku nak ajak tunang aku jalan-jalan dulu...tu pun kalau sempat la...tapi rasa macam tak sempat je...aku gi sana pun sekejap je...hari sabtu aku dah balik dah...sebab aku ada interview hari ahad...lagipun tak boleh lama-lama dengan tunang...darah manis...tak elok orang tua cakap...so aku yang muda kena ikut je la...hehe...aku je yang muda...tunang aku tak...dia dah tua....ooopppss!!! ampun bang...hehe

ok la...nanti balik aku update pasal majlis tunang abang aku...yang aku tahu majlis tunang aku ni memang 10 kali lebih meriah la dari majlis tunang aku...jeles-jeles...nak buat macam mana...memang belah sana suka buat besar...siap dengan pelamin bagai...macam nak nikah dah aku perhati...haha...

peace
(^____*)v


2 comments:

KDEE said...

hehehe..best gile la abg ko..kawin skali ke korg ni nti?

ciare (^_^)v said...

mizah...tarikh kawen bile?? :D