03 June 2009

Secret of My Heart

assalamualaikum...nak kongsi dengan korang semua salah satu lagu yang paling aku suka...
Secret of My Heart


ni original version



ni lak english version (remix sikit)

bila aku dengar je lagu ni aku tak tahu kenapa aku rasa cam lagu ni duk buai-buai je perasaan aku...haha...poyo lak tiba-tiba...tapi lagu ni memang best la dengar...aku mula-mula dengar lagu ni bila aku tengok kartun Detective Conan...oh ye...aku memang otak kartun dan aku memang sangat suka tengok anime...

Secret of My Heart...tajuk dia memang kena dan sesuai sangat ngan aku sekarang ni...dalam hati aku sekarang memang tersimpan banyak rahsia yang orang lain tak tahu....hanya aku, dia dan dia sahaja yang tahu...siapakah dia yang dimaksudkan tu? dia adalah seorang yang paling aku benci saat ni dan dia jugak adalah seorang yang paling aku sayang saat ni...erk...mengarut dah...aku dah start mengarut dah...jangan layan sangat aku ni...

ape-ape hal kita layan lagu ni
^___^

UPDATE

nak update sikit boleh? hehe...nak kongsi dengan korang satu benda lagi ni...korang suka minum nescafe tak? aku masa belajar dulu memang addict gila la dengan nescafe ni...tapi pas grad aku dah tak berapa nak minum dah...tapi lately aku jadi addict balik ngan nescafe ni...satu bungkus kecik tu tahan seminggu lebih je...aku tak berapa suka yang 3 in 1 sebab dia punya nisbah gula tu tinggi sangat...manis jadinya...aku beli yang paket harga RM4 tu je...tahan la seminggu lebih...tu pun sebab aku sorang je yang minum...mana datang balik minat nak minum nescafe ni...of course la from my future fiance...dia ni tiap kali lepas makan mesti minum nescafe o panas...lama-lama aku pun terikut-ikut dengan habit dia...everyday i will drink a few cups of nescafe...yang panas je tau...sejuk tak best dah...and anoyher thing to share...aku dah tak minum ais...sebab aku tak nak gemuk...pakwe aku ni pun tak minum ais...haha...asyik terikut-ikut dengan habit dia je...



No comments: