02 November 2009

Kasut Baru

...assalamualaikum....

apa khabar semua...lama tak jenguk blog...bukan tak jenguk langsung...ada la jugak singgah tapi tak lama...bila nak update blog je mesti ada kerja lain yang nak kena buat dan selesaikan...pastu blog terbiar macam tu je...ni pun saya curi masa singgah blog jap...tak boleh tinggal sepi lama sangat...nanti blog merajuk...pernah berlaku ke blog merajuk dengan owner ni? haha...macam-macam la...

oh ye...saje je saya nak tayang kasut baru...hehe...kasut ni tak tahu la kenapa saya berkenan sangat...nak kata lawa tak ada la lawa sangat pun...biasa-biasa aje...maybe sebab murah...harga sepasang kasut ni RM 15.00 je lepas discount...

cantik dan selesa dipakai.


kepada anonymous yang selalu meninggalkan komen yg berbau dengki dan ntah pape...saya tahu anda siapa dan saya sedikit pun tak tergugat dengan komen awak tu...manusia yang penuh dengan hasad dengki dan selalu tak puas hati dengan orang memang masuk dalam kategori manusia yang tak berguna...manusia yang tak ada life...yang tak ada meaning dalam life dia tu...so...get a life la!




No comments: