25 January 2010

Promises Are Made To Keep

...assalamualaikum...

tak tahu la nak kata apa dengan orang yang rasa kedudukan dia ni terlalu tinggi dari orang lain...even 'U' berada di'ATAS'...tak bermakna 'U' sentiasa betul...ada kalanya apa yang 'U' buat tu pun salah macam orang lain...one thing yang saya memang sangat-sangat lah menyampah...promises things tapi tak pernah nak tepati...hadui!!!

even 'U' rasa 'U' tu dah besar sangat dah...still kena ingat PROMISES ARE MADE TO KEEP