14 March 2010

Angel Oh Angel

...assalamualaikum...

halop halop...hari ni tiba-tiba rasa nak update pasal benda hidup dalam perut saya ni...kebesarannya dah boleh dilihat dengan mata kasar dah...hari ni usia my little angel dah 15 minggu...maknanya dalam 3 bulan lebih dah...cepat pulak masa berlalu ye...lately ni rasa sakit kepala tu dah kurang...muntah-muntah pun tak macam dulu...kalau muntah pun biasanya lepas makan tengahari...tak tahu kenapa...kalau makan banyak sikit je konfem muntah...ha!! sekarang pulak tekak ni asyik nak makan buah je...tak kira la buah apa asalkan buah...

apa yang berlaku pasa usia kandungan 15 minggu ye? meh kita surf sikit...

Minggu ke 15:
Bayi anda sudah mulai dapat mendengarkan anda, mendengarkan denyut jantung anda, suara perut anda, juga suara anda.
Sekarang bayi anda sudah mulai mempunyai rambut di kepalanya, juga bulu mata dan alis.
Ukurannya sekarang 114 gram dengan panjang sekitar 15cm.

angel saya dah boleh dengar suara saya...hubby saya pun mestila kan...lepas ni tak boleh cakap benda-benda yang tak sepatutnya la...kena selalu cakap baik-baik...especially dengan hubby...haha...tak boleh kutuk-kutuk orang dah...nanti angel saya dengar...bahaya...nanti dia pun ikut...tak ke bahaya tu...

1 comment:

ibucute said...

tahniah ye...sukenye tgk info ni..hehehe..sy sbrnye jd silent reader kt cari.com tu...tajuk am i prnant..sy baru je kawin new year hari tu....byk juga kene belajar..smlm sy baru cek sndr n ada 1 line blur...ptg ni nk pegi cek kt klinik...tp tak tahu result dia mcm mana plak..risau...perut pn meragam je...mcm kembung perut...nape ek..sah prnant ke?