23 March 2010

Panggilan Ke-2 MTesT

...assalamualaikum...

semalam tengah syok duk buat kerja kat ofis tiba-tiba dapat SMS dari MOE...
TAHNIAH! Anda dipanggil utk menduduki Ujian Ke-2 MTest pd 27/03/2010. Taip MOE MTEST [No KP] & SMS ke 15888. Info lanjut di www.moe.gov.my

terkejut jugak sebab masa mula-mula check dapat gi MTesT ke tak jawapan menghampakan...tak dapat...terus tak amik peduli dah pasal KPLi ni...tup-tup dapat SMS kata dapat pergi ujian untuk panggilan ke-2...terus masuk laman web MOE check betul ke tak...

alhamdulillah...betul rupanya...ingatkan tak ada harapan dah..hehehe...lama tak amik ujian ni...kena la study apa-apa yang patut kan...TAPI...nak study apa...apa yang patut di study kan...hahaha


No comments: