01 March 2010

[UPDATE] Wajah Baru Mood Lama

...assalamualaikum...

semenjak sekian lama akhirnya lahir juga entri baru dari saya...amacam layout baru blog saya? ada macam budak-budak kan? actually nanti nak tukar layout bagi kalerful sikit...layout sekarang macam terlalu keperempuanan dan terlalu pink which is bukan ciri-ciri saya sangat...thanks to Blogskin for this lovely layout...coding dia tu saya dah ejas sikit-sikit kasi sesuai dengan jiwa saya...sekarang belum sesuai lagi sebenarnya...insyaAllah dalam sedikit masa lagi sesuai la tu..

sekarang ni betul-betul tak puas hati...my hubby nak pergi jalan-jalan tapi dia pergi sorang-sorang...actually dia sebenanya kena jadi pengiring untuk pelajar dia...tapi saya still tak puas hati sebab saya tak boleh ikut hubby saya pergi...ingat nak merajuk la ngan my hubby buat seketika...bukan apa...saya rasa saya tak berjalan-jalan lagi sejak kawen ni...frust gila...kalau jalan-jalan pun just pergi tempat sekitar sini aje...mana cukup...saya cepat bosan...saya nak jugak ikut hubby saya pergi!!!

haha...whatever...kesimpulannya saya tetap kena tinggal 3 hari 2 malam...terpaksa la saya berkawan dengan dinding dengan atap rumah saya...borak-borak dengan pokok-pokok yang ada depan rumah saya...bergurau senda dengan ikan yang dibela oleh hubby saya...sunyilah saya selama hubby saya tak ada...sabar je la...

[UPDATE]

saya sangat gembira sebab hubby saya tak jadi pergi jalan-jalan sorang-sorang...yahu!!! hubby saya yang baik hati dan sangat bertimbang rasa telah meng'kansel' penglibatan dirinya di dalam romobgan itu disebabkan oleh saya...thanks sayang sebab buat semua tu untuk isteri yang banyak songeh ni...ni yang buat i lagi sayang u ni...hehehe...

saya sangat happy hari ni




No comments: