06 April 2010

Chahaya Whithening Skincare Product

...assalamualaikum...

saya merupakan salah seorang daripada beribu-ribu orang di luar sana yang mengalami masalah kulit muka berminyak...hehe...malu-malu...pakai bedak tahan la sejam pastu berminyak la balik...dah cuba bermacam-macam produk tapi tak ada yang sesuai dengan kulit muka saya ni...agaknya kena ganyang dengan kulit durian atau sabut kelapa dulu kot baru ok muka saya ni kot...haha...persoalannya, sanggupkah?

saya juga merupakan seorang pembaca senyap kepada blog l y n n a s h a a r i...suka terjah blog kak lynna sebab suka tengok twins baby dia...so cute...hehe...kak lynna ada la jugak mempromosikan produk skincare yang family in law dia pakai...macam nak cuba je...hehe...sebab kulit muka sis in law kak lynna semua cantik-cantik...muka flawless gila...memang cantik...muka kak lynna pun cantik...nak jugak try mana tahu kot-kot sesuai dengan kulit muka saya yang dari dulu bermasalah ni...hehe

satu parcel telah diterima masa saya tengah meeting tadi...akhirnya barang yang ditunggu-tunggu sudah tiba...

kepada sesiapa yang berminat dan ingin maklumat yang lebih terperinci mengenai produk ni boleh la terjah blok kak lynna..
l y n n a s h a a r i
produk ni hanya untuk mereka yang betul-betul berminat je tau

klik pautan d i s i n i ni untuk testimoni dari pelanggan-pelanggan kak lynna

selamat mencuba!! Kepada saya lah!!



5 comments:

--as-- said...

salam..

mizah kalau rase banyak perubahan bagitau k...

♥ Nuha Nur'Ain ♥ said...

beres acik...tak dak hal...tadi try pakai sekali poun dah rasa macam best je...hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hye.. salam kenal...
haah, kalo de perubahan bgtaw ekkk..
nk try jugak lasss.. =D

♥ Nuha Nur'Ain ♥ said...

kepada ass dan ummi...

ni nak habaq testimonial pertama ni...after about 1 week use the product boleh rasa perubahan pada kulit muka...lepas 2 hari guna minyak di kulit muka yang dulu boleh buar goreng telur ni dah kurang...dah nampak perubahan...dah tak berminyak sangat...kulit muka pun macam dah nampak fair sikit...hehehe..

--as-- said...

wah...baru pakai sekali dah rase perubahan apatah lagi seminggu...

jangan luper utk attach new pic pas pakai 4 minggu..kalau 2 minggu pun ok gak...(^^,)/