18 May 2010

Fuhh!!!



...assalamualaikum...

korang semua mesti pernah tengok rancangan Fuhh!!! kat TV3 tu kan...ada satu segmen dalam rancangan tu yang menarik perhatian saya...segmen selongkar handbag artis...tiba-tiba dapat ilham nak buat entri...hehehe...jom selongkar handbag sendiri pulak...macam best pulak main selongkar-selongkar handbag ni...

ni la dia rupa handbag yang saya duk kepit dan bawa ke hulur ke hilir...ni kira handbag yang paling latest dan paling mahal yang saya pernah ada...hahaha...ni adalah hadiah hari lahir yang telah di'sedekah'kan oleh tunang saya (sekarang dah jadi suami dah)...kebetulan masa tu saya obses dengan warna putih dan kebetulan jugak masa tu ada diskaun...dari harga RM120 dapat RM70 je...saya biasa pakai handbag murah je...kalau saya beli handbag biasanya harga bawah RM50...senang nak tukar-tukar kalau beli yang murah...hehe

ni la dia rupa isi perut dalam handbag saya...macam banyak tapi rasa macam tak banyak sangat kot...ada la sikit-sikit barang yang saya rasa memang perlu saya bawa bersama tiap-tiap hari...

1. Purse : Jenama B.U.M...setakat ni yang paling selesa dan paling saya suka
2. Beg Mekap : Ada bedak compact, pelembap bibir dengan blusher (semua jarang pakai)
3. Perfume : Jenama SilkyGirl - COOL : jarang guna perfume sejak pregnant
4. Minyak Angin : Hovid & minyak angin cap Kapak (WAJIB ADA!)
5. Tiger Balm : Persediaan kalau sakit perut dan lenguh kaki
6. Note Book : Untuk tulis apa-apa yang penting
7. Ubat-Ubatan : Ubat lelah, tahan muntah & migrain (WAJIB ADA!)
8. Buku Rawatan : Kalu tiba-tiba sakit kena gi Klinik buku ni amat berguna
9. Pen : Kalau dah ada buku mesti la kena ada pen kan?
10. Kunci : Yang selalu di bawa kunci kereta dan kunci pejabat.


so...apa yang ada dalam handbag korang? Fuuhh!!!!

No comments: