21 June 2010

Buang Sawang


...assalamualaikum...

dah naik bersawang dah blog saya ni...lama betul tak update...alhamdulillah...usia kandungan sudah melangkah ke minggu yang ke 29...ada lebih kurang 10 minggu lagi nak bersalin...mudah-mudahan dipermudahkan la semuanya...amin...

so...how's my life now after almost 7 months married...great!! really great...lately ni rasa macam tak bermaya sangat-sangat...nak duduk nak berdiri nak baring serba tak kena...rasa macam tak sesuai je semua posisi...hehe...paling sini sakit...paling sana sakit...seksa tapi seronok...baby pun menendang macam tak hingat dunia sekarang...tak kira masa...

jom update sikit perkembangan diri saya as a becoming mother ni

Current weight : 65 kg (gain 9kg after pregnant...!!)
Current Health : 50/50 (Sometimes tak lawat sangat sometimes hyper pulak)
Baby's Condition : Alhamdulillah...sihat...dan sangat aktif


1 comment:

kdee said...

take gud care of urself mizah...