18 July 2010

Catatan Hari Ini


...assalamualaikum...

kenapa lama sangat tak update ni?? Ya Allah...memang tak sempat...kerja kat ofis makin hari makin bertambah...kadang-kadang tak sedar masa berlalu dengan begitu cepat sekali...bila dah balik umah malas la pulak nak on laptop...badan ni asyik meminta-minta untuk direbahkan je...balik je dari kerja mula la rebah ke tilam...memang tak larat sangat...pinggang rasa macam nak patah je...montot ni jangan cakap la rasa macam nak tercabut je...memang letih sanagt...

sejujurnya saya memang tak ada mood nak update blog sebenarnya...hehe...oh ye...baby ni aktif betul la...memang kuat menendang...ganas betul ye...hehe...


No comments: