04 November 2010

Demam + Selsema + Batuk = Hilang Suara



....assalamualaikum...

maaf kerana kerancakan mengupdate blog adalah amat kurang....ini adalah disebabkan oleh kekangan masa dan mood yang selalu la tak berapa nak stabil...sekarang ni musim hujan yang kadang-kadang lebat dan kadang-kadang tak berapa nak lebat...dengar cerita kat Kelantan ngan Kedah dah banjir...hopefully tak banjir la kat area Taman Ilham dengan Taman Desa Jaya nanti...

disebabkan cuaca yang tak menentu ni BB Lili jadi tak sihat...demam, selsema, batuk dan sakit tekak due to menjerit dan menangis...semua oenyakit datang serentak...dah la datang tak bagi salam...ketuk pintu pun tak...erk!!! melalut! ok...ke jalan yang benar semula...kesian BB Lili terpaksa makan 3 jenis ubat serentak...takpe la sayang...asalkan cepat sihat....

disebabkan BB Lili tak sihat mood dan perangainya berubah sama sekali...pernah sekali 2 malam menangis tak henti-henti dari tengah malam sampai la pagi...pastu abbi ngan ibu terpaksa pergi kerja dalam keadaan yang mengantuk...huhu...sampai sakit kepala ibu ngan abbi tak tido punya pasal...

masa mula-mula nak demam...boleh senyum lagi ni sikit-sikit...

keesokkannya...masam dah muka...


semalam...erk!!! meraung!!!



No comments: