13 March 2011

Entri Berbau Emosi Tak Stabil [Update]


...assalamualaikum...

[UPDATE]

sekarang emosi sudah stabil...biar la dia nak kata apa pun...saya tahu saya tak salah...let bygone be bygone...

l
ast week saya telah mengalami satu peristiwa yang betul-betul mencabar kesabaran saya...memang saya bengang dan rasa macam nak MAKAN je sorang kakak ni hidup-hidup! memang terasa sangat-sangat la sakit hati...

rasanya korang semua tahu kot yang saya ada create satu blogshop...boleh klik photo di bawah untuk terus ke sana...

Create your own banner at mybannermaker.com!

ataupun korang boleh terus klik link di bawah ni

blogshop ni saya dah lama dah create...kalau tak silap awal Oktober 2010...dekat facebook pun dah lama jugak la saya create FanPage for this blogshop...macam biasa kalau ada order ke tempahan ke saya akan upload ke facebook atau FanPage saya...normal la kan update latest update...nak dijadikan cerita datang la sorang KAKAK ni duk mengamuk cakap saya follow dia buat FanPage untuk crafting...oh ye...dia pun ada buat bisnes online macam saya...tapi saya buat bisnes crafting jahit-jahit tapi KAKAK ni buat bisnes jewellery...baru je lagi buat padahalnya tapi pergi serang dekat facebook saya cakap saya follow dia...selama ni dalam facebook memang la ada terbaca dia suka cakap orang suka follow dia...follow status la...follow photo dia la...tak tahu la pulak KAKAK ni duk kata ke saya...dah kita tak makan cili kan buat pe kita nak rasa pedasnya...kita buat DO NO je la kan...buat apa nak cari gaduh...ni dia la pulak nak cari pasal dengan saya..siap block agi...ada haku keshah!

rupa-rupanya yang dia cakap follow-follow tu...tujukan kat saya rupa-rupanya...memang SHOOOT la KAKAK ni...paranoid rupanya...padahal entah mana la samanya saya pun tak tahu...PERASAN SORANG-SORANG kot!!! geram betul la saya ni...kenapa? dia ingat facebook ni di cipta untuk dia sorang? FanPage tu pun di buat untuk dia sorang je kot??!!! hurm...ye kot...sebab tu kalau kebetulan sama dengan apa yang dia buat ke kata ke upload ke dia kata follow dia...retis ke dia tu sampai nak follow sampai macam tu...eh helo!!! jangan la nak paranoid sangat sampai semua benda tak boleh nak sama dengan ANDA WAHAI SAUDARI!! cuba la think positive sikit...kadang-kadang memang secara kebetulan benda yang kita buat atau fikir boleh sama...kalau tak boleh sama susah la wei! bengong je! besar sangat darjat dia sampai kebetulan sama pun dia kata follow dia...padahal bukan kenal pun...tak ada maknanya nak ikut-ikut...

LAIN KALI KALAU NAK MENYERANG ORANG TU FIKIR LA DULU!! SIASAT DULU BARU TAHU BETUL KE TAK BETUL ORANG FOLLOW KAU TU!!! ke kau yang memang berharap orang follow kau sebab kau ingat kau tu perfect sangat kot!!!

malas la aku nak layan orang yang pelik macam ni...ish!! ada gak orang cenggini ek...haha...busuk hati!




No comments: