10 April 2011

Bebelan Pagi


…assalamualaikum…

Pagi-pagi masuk ofis ingatkan boleh la online sekejap cek apa-apa yang patut tapi malang tak berbau…tak boleh nak buat connection la pulak! Ayo!!!! Punya la semangat haku pahi ni hoke! Nak buat macam mana kena la buat kerja se awal 8.30pagi hari ni…biasanya jam 9.30 baru nak start buat kerja…hehe…kantoi sudah…takpe la…nak buat macam mana…kena online jap-jap lagi la kot….macam mana korang nak tahu saya dah boleh buat connection ke belum? Ha! Kalau entri ni dah terPOST’ kat blog maknanya dah ada connection la tu…lalalala….itu sahaja bebelan di awal pagi hari ahad 10 April 2011…harap maklum…

BEKERJA DENGAN PENUH SEMANGAT!



No comments: