04 April 2011

Mendakikah atau Didakikah?



...assalamualaikum...

asyik sungguh di ofis hari ni...disebabkan lama tak update saya curi juga masa untuk update sikit-sikit...kalau duk kat ofis memang susah nak luang masa untuk update blog...ada je kerja yang datang...bz bebenor le gamaknya...haha...alhamdulillah...walaupun begitu rezeki tahun ni ada sedikit ok la..alhamdulillah...syukur kepada Allah yang Maha Esa...harapnya rezeki akan secantik ini lah untuk hari-hari yang seterusnya...amin!



anak saya pun sekarang dah besar...dah banyak ragamnya...sangat comel kadang-kadang bila tengok...perkembangan terbaru...BB Lili dah start nak mendaki! hehe...bukan mendaki bukit tapi mendaki badan ibu dan abbinya...memang suka betul dia dengan aktiviti lasak ni...mengengsot tak usah cakap la...laju dia dari orang yang boleh berjalan ni...adui la anak ibu ni sorang...semalam BB Lili dah pandai marah abbi dia yang tersayang...hehe...sangat unik dan lucu bila diingatkan situasi tersebut...dah macam kucing gaya gaduhnya tau...so sweet!


BB Lili sayang! cepatla membesar....tapi jangan terlalu cepat! *__*

No comments: