11 April 2011

OMG!



...assalamualaikum...

Ya Rabbi! terasa sangat gemuk dusah badan saya sekarang ni...lepas bersalin 8 bulan lepas badan dah turun ke berat asal sebenarnya...tapi after start kerja dan habis pantang berat badan naik secara mendadak! OMG! sangat buruk apabila terasa diri sangat berat dan gemuk...memang buruk...dah la pendek badan lak besar...macam tong drum je rasa diri ni...OMG! need to start diet & senaman from now!

saya memang tak suka badan dah naik ni...TAK SUKA! HATE IT!


tak boleh nak salahkan sesiapa...tu la...tak kontrol makan sangat...memang la badan naik...ye la! dah breastfeed kan..memang la nak makan best je kerjanya...tapi tu la...sekarang kena stop makan malam dah...dulu pun dah stop tapi pi start balik masa preggy dulu...GOSH! kena work hard la nak back to shape ni...i'm really sad la badan dah gemuk ni! walaupun en.suami tak kisah tapi i kisah...oh men! need to diet!


No comments: