08 May 2011

10 Things : I LOVE


10 THINGS I LOVE


1. MY HUBBY : pengarang jantung tempat mengadu nasib dan merajuk..tempat lepas geram juga...hehe

2. MY BB LILI : sayang ketat-ketat bak kata orang...hehe...geram bila teringat....rasa nak cubit-cubit je

3. MY SIBLINGS & MY FAMILY : sebelun berkahwin diorang je la tempat aku mencurah nasib...erk! tempat gaduh...tempat gosip (ngan mak ngan adik)..hehe

4. MAKAN : bila tertekan dan serabut kepala...that's why my weight naik macam di pam-pam...stress sangat kot

5. COKLAT : sangat best!!! memang tak pernah tolak...ni pun rasa-rasa macam nak buat bisnes coklat je ni...hehe

6. BLOGGING : ni memang semacam ketagih dah ni...kalau tak update rasa macam nak demam je...tapi kadang-kadang rasa macam tak tahu nak tulis apa walaupun dalam kepala banyak benda nak kongsi...

7. SHOPPING : biasa la kan kalau dah namanya perempuan...memang tak boleh dipisahkan dengan tabiat yang satu ni...tapi pandai-pandai la nak kawal kan...takkan nak shopping sampai habis duit...kena pikir gak perlu ke aku shopping?

8. BUNDLE : kegilaan selepas berkahwin...sebab? memang murah dan ala-ala vintage gitu...haha...alasan...padahal nak jimat

9. MAKANAN PEDAD : memang WAJIB! sangat WAJIB! kalau tak tak boleh makan...huhu...jadi tak berselera...kena jugak rasa pedas tu...kalau tak tak boleh nak makan...tak laju nak makan...hehehe...sangat suka PEDAS!

10. DUIT!! : INI MESTI! WAJIB!


No comments: