06 June 2011

Contest by Ciare Baha: Priceless moment with my baby

..assalamualaikum...




Contest by Ciare Baha: Priceless moment with my baby


tadi duk jelajah blog yang ada...terpandang la contest yang dibuat olek kak ciare ni...actually dah lama dah terpandang sebab me selalu la jugak catch-up dengan blog kak ciare tu...suka dengar dia citer pasal anaknya yang cute miut tu...Rayyan,....hhhehe...oh ye...baru-baru ni ada kejadian yang tidak diingini berlaku kepada Rayyan...harap mamanya kak ciare dapat bersabar dan tabah...

so kak ciare...kat bawah ni picture priceless between me and my lil'princess...actually my lil'princess ni agak susah nak snap picture berdua dengannya...sangat la aktif dan ganas...hehehe...picture yang ada kat bawah ni pulak kebetulan sama je gayanya ngan picture dari kak ciare...erk!!! tak sengaja sama!!!! ayark!!! hehe


Nama : Nur Damia Dallili bt Ahmad Tarmizan
Ibu ; Nurul Hamizah bt Biding
Umur : nak masuk 10 Bulan
Tempat Lahir : Hospital Besar Kemaman, Terengganu
Sakit : Asma + Alergi dengan gigitan serangga
Kesukaan : Buat sepah + menangis + makan nasi


♥ LOVE FROM YOUR MOTHER 

No comments: