08 August 2011

08.08.2011


...assalamualaikum...

semenjak dah berbisnes ni saya jadi semacam malas nak update blog personal secara laju-laju...bukan ada permintaan atau reader yang setia pun...lagi pun saya ni bukan blog selebriti masam Hanis Zulaikha, Nurul Haizum, atau blogger lain yang femes...majuk...saya majuk ni...hari ni dah masuk 08.08.2011...tergerak jugak jari-jemari ni untuk menzahirkan sebuat entri...lepas sahur mata ni tak berapa nak pejam...actually memang tiap kali lepas sahur kerja saya selain melayan Lili yang selalu ajak main lepas sahur adalah melayan customer order...fuh! makin hebat bisnes sekarang...alhamdulillah....bolehla buat bekalan di masa hadapan...ahaha...


hari ni jugak genap la setahn arwah ayah pergi...kata orang...bulan Ramadhanni roh orang yang beriman akan turun ke bumi dan singgah di kuburnya sebelum roh itu pergi melawat keluarganya...adakah roh ayah berada di sini sekarang? melihat bagaimana keadaan kami yang ditinggalkannya sudah tidak seperti kami yang dahulu...sejak ayah pergi ni sikap saya yang suka memberontak kembali bermaharajalela...kembali memburu dan kembali meragut kewarasan diri...Ya Allah...perasaan buruk sangka dan suka membenci itu datang kembali menghantui...Ya Allah! Beri petunjuk...


No comments: