03 February 2012

Broadband

assalamualaikum...sekarang ni memang susah nak online facebook...sebabnya kat ofis dah kena block sejak IT Executive tu masuk kerja...hahaha...company aku baru tahun ni ada orang jadi IT person di sini..sebelum ni kat company aku memang langsung tak ada IT Department...cam kelakor je kan...company not bad...agak besar jugak tapi tak der IT department...tak kisah la tu sebab bukan nak story pasal tu...sekarang nak story pasal bisnes aku agak terganggu disebabkan facebook kena block...so aku terpaksa la pakai broadband...

yang menjadi kekeliruan sekarang aku tak tahu nak pakai pakej broadband maxis atau celcom...which one is better ye? celcom macam haram jugak sebab kalau balik rumah mak mertua langsung tak dapat connection...maxis lak camne ye? aku dah survey pakej yang ada...tapi tak tahu nak ambik yang mana? hurm...



ke nak pakai PI Wimax? melalui pembacaan dan research yang aku buat...hahaha...tak banyak tempat yang cover?


Perbandingan Ketiga-tiga pakej----> SILA KLIK


NotaKaki : camne ye? yang mana satu...menjadi pilihan yang tepat??

.

No comments: