02 February 2012

Nak Turunkan Berat Badan??

assalamualaikum...alhamdulillah...sebelum ni aku ada update pasal berat aku yang semakin menurun dalam masa seminggu kat facebook kan? alhamdulillah...hari ni nak kongsi la dengan korang semua rahsia di sebalik kejadian itu semua...sebelum tu nak cerita dulu la...after bersalin tahun 2010 yang lalu berat aku menaik secara mendadak! Ya Allah..horror nya la time tu...

Berat Masa Bersalin (2010) : 70 kg
Berat Lepas Bersalin (2010) : 55 kg
Berat Lepas Setahun Bersalin ( Dec 2011) : 60 kg
Berat Sekarang (2 minggu yang lalu) : 55 kg 

Alhamdulillah...syukur la...baju yang time anak dara dulu boleh dah pakai...hehehe...kalau tak cam belon je...nak kurus bukan target sebenar...nak pakai baju lama tu yang jadi target sebenarnya...heheh...tak sama kan? yang paling best dulu jeans selalu kena pakai saiz besar sebab montot oversize...hahah...sekarang dah ok la sikit...tak la buruk nampak...hahaha...dah boleh pakai jeans lama yang SI DIA dulu hadiahkan...huhuhu....sayang jeans tu~

eh panjang lak citer...apa yang saya makan? hehehe...senang je...makan Shape Plus la...



perubahan tak nampak sangat dari segi inci tapi nampak dari segi berat...inci kurang tapi tak ketara...actually lain orang lain resulnya..a.da orang nampak perbezaan dari segi inci ada orang nampak bila timbang....dan aku nampak perbezaan bila naik penimbang..

Apa itu Shape Plus?

Shape Plus Selesaikan masalah gemuk, selulit, perut buncit dengan SHAPE PLUS. Dengan hanya 1 paket sehari , berat anda akan turun sehingga 5-10kg sebulan. Dengan rasa jus epal yang sedap dan menyegarkan. 

Kelebihan SHAPE PLUS:
~Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
~Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
~Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
~Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
~Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
~Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan 
~Menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
~Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan 
~Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
~Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
~Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
~Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam

Kandungan Bahan SHAPE PLUS:
~Apple Mix Powder
~Oligo ~Soy Lecithin
~Psyllium Husk
~Isolated Soya
~Grape Seed Powder
~AppleFiber
~Palm OilFiber
~Citrimax
~L-Glutamine
~Green Tea Extract
~Aloe Vera Extract


No comments: