04 February 2012

Semua Auto Update La TONGONG~

INI ADALAH STICKY NOTE : FOR THOSE YANG KATA AKU SUKA BLOGGING TIME KERJA PLEASE CELIK IT SIKIT...JANGAN NAK MENCARI SALAH ORANG DAN SALAH SENDIRI TAK RETI NAK KOREK (MEMANG BODOH MANUSIA MACAM NI...HA BETUL! KAU LA TU)

assalamualaikum...kat ofis internet kadang-kadang je boleh guna...facebook memang sah-sah dah kena block...so camne lak blog aku asyik update ngan entri baru je? senang je...semuanya buat time malam nak masuk tido...before that...kalau rasa ada benda best nak update draf dulu kat word...pastu bila ada masa baru boleh edit ke apa ke...so tak la korang kekeringan idea ke apa ke...happen to me everytime...ada idea nak update tapi malas nak draf...pastu blog tinggal sawang..

so itu la yang aku buat...aku taip entri banyak-banyak sebelum tido pastu aku setkan la bila aku nak kasi publish...so tak ganggu time kerja la...tak la meroyan sangat kalau blog tak update...kan? pastu tak la korang habiskan masa duk hadap blog je pastu kerja tak jalan ngan tak siap...pastu kena marah ngan bos...tak ke naya..haru biru la jawabnya



NotaKaki : Masa kerja kena kerja betul-betul...baru la rezeki tu halal~ Bukan duk gayut telepon 8 jam waktu opis hour...bukan nak kondem orang sesuka hati...pecahkan periuk nasi orang...AMAL BLACK MAGIC!...huih~ mati katak la KAU~
.

No comments: