08 March 2012

Clean & Clear

hehehehe....saje nak memenuhkan blog dengan entri sampah sepanjang aku balik kampung belah suami...hehe...eh...lupa lak nak habaq...aku sekarang berada di kampung halaman suami di Gua Musang atas urusan pernikahan dan perkahwinan ibu saudara suamiku merangkap nenek saudara anakku...hehehe....nenek Dallili nak kawen yay!


disebabkan alasan di atas la aku terpaksa membawa kereta suamiku ke kandang air (car wash) untuk dicuci setelah berbulan-bulan tidak dicuci...hehe...memang aku malas nak basuh kereta kalau en.suami tak basuh...bukan apa...aku tak sampai la nak basuh kereta...hehe...baik tak yah basuh kan kalau basuh pun tak cuci...hehehe...alasan...padahal kalau pi car wash sekejap je siap...saje je bagi alasan...so hari Selasa lepas mandi jugak sang Neo suamiku...hehehe...

memang bersih lagi suci la sang Neo <del>aku</del> suamiku ni...hehehehe

boleh pulak la abang-abang bangla kerja tempat car wash tu demo polish kereta depan en.suami...huhuh....tak pasal-pasal suamiku cakap lepas polish nanti tak nak bagi aku bawak sang Neo pergi kerja dah...huhuhuh~


NotaKaki : bila la sang Neo ni nak kena polish sekali ye?~


No comments: