08 March 2012

Rewards

akhirnya, i manage to purchase something to rewards myself...alhamdulillah...nasib baik la duit bonus bulan ni dapat...dapat la jugak mencari sesuatu untuk dijadikan sebagai ganjaran buat diri aku sendiri sebagai seorang pekerja, ibu, isteri dan manusia...hahaha....mengarut!


REWARDS FOR MYSELF
barang biasa-biasa aje...hehehe....tapi suka sangat~

PURSE
purse baru menggantikan purse lama yang memang tak muat nak letak semua kad-kad...macam-macam kad ada...kad bank...kad insurans...kad klinik....ic anak lagi...kad member lagi...fuh! semua nak sumbat masuk dalam purse yang satu tu...


SAMSUNG CORBY 2
actually ni bukan satu keperluan sebenarnya...tapi kebetulan masa nak beli new handphone for my mother ternampak la handphone Samsung ni yang price memang murah gila la...cuma RM 299.00 sahaja...kebetulan pulak handphone Sony Ericsson aku dah dicacatkan oleh anakanda aku...hehehe...so aku pun tanpa segan silu dan keizinan suami menghabiskan la duit bonus aku dengan membeli sebijik untuk aku sendiri...hehe...padahal handphone lama tak la cacat mana...boleh guna lagi...hehe...last-last aku pass je handphone lama aku tu ke mak aku...so my mom leh la pilih nak guna yang baru atau yang buruk aku punya tu...hehehehe~


NotaKaki : membazir je semua ni....hehehehe...adios~

No comments: