05 March 2012

Shape Plus | Testimonial #2


alhamdulillah,...ada jugak entri baru...hehehe...bila masuk je hari minggu memang aku punya tumpuan berpaling kepada keluarga dan rumah la...kalau tak buat auto entri memang tak der entri la dalam blog aku ni ha...hari ni aku juzt nak cakap pasal Shape Plus...ok...sekarang aku dah dekat sebulan jugak la tak makan Shape Plus ni...alhamdulillah...badan tak la naik balik...terbukti selepas bereksperimen selama sebulan...hehehe...ada sesetengah produk tu kalau kita stop makan memang akan naik balik badan kan? contohnya Herbalife dan produk Dr.Rozmey tu...entah apa nama entah...dah la mahal....sampai RM 200++ sekotak...tapi hasil tak berapa nak berhasil la...

disebabkan testimoni yang aku bagi agak memberangsangkan...aku punya consultant (orang yang guide aku sepanjang aku consume Shape Plus) telah menawarkan aku produk Shape Plus free untuk stok sebulan sekiranya aku bersetuju menjadikan testimoni aku sebagai hak milik May Win (company Shape Plus)...aku fikir why not??? benda betul dan berhasil kenapa tidak aku kongsi? so...aku pun tandatangan la perjanjian...gambar dan testimoni aku akan digunakan oleh May Win...menjadi hakmilik mereka..

rupa perjanjian antara aku dengan May Win bersaksikan suamiku~

free gift!

official! my testimonial~


NotaKaki : actually ayat dalam tu ada 10% yang ditambah oleh editor sana....hahahaha~









No comments: