17 April 2012

Head to Toe

Photobucket
ini adalah entry auto publish...haha...dan dan je aku buat semalam ni...ok...aku nak megomel pasal barang yang aku guna dan tenyeh kat badan aku hari-hari...mana entah dapat idea ni aku pun kurang pasti...mungkin sebab aku dah kekeringan idea kot...tu yang idea ni datang...ok aku mulakan dari kepala ke hujung kaki


aku merupakan pengguna tegar Rejoce...aku dah cuba macam-macam produk tapi yang paling sesuai dengan aku satu ni je...jenis ni je...Pentence ke Sunsilk ke semua buat rambuat aku gugur...oh ye...aku ni hari-hari akan syampoo rambut...aku suka bau rambut yang wangi...mugkin sebab aku bertudung jadi aku lebih prefer syampoo everyday la...
 
lotion kesukaan aku la ni..Vaseline...memang aku suka dengan lotion dari rangkaian Vaseline ni sebab baunya yang wangi tapi kekerapan aku menggunakannya adalah amat sedikit sekali...haha! bila aku rajin aku pakai la...kalau malas aku tak pakai...tapi banyak malas la...yang botol hijau aku buat stok kat ofis...memang wajib pakai la kat ofis sebab duk dalam aircond kang...mahu kering tangan aku


sekarang aku pakai SF Beauty untuk penjagaan muka aku...baru sebulan aku guna...aku pakai set trial je...tahan sebulan aku bagitahu kau...hahaha...punya la jimat...bukan jimat tapi kedekut...alhamdulillah...aku nampak perubahan yang amat ketara la kat kulit muka aku lepas pakai produk ni...korang cuba lah!

aku tak suka bermekap...mekap is not my priority in my life...buat apa bermekap kalau tak suka kan? bagi aku leceh sangat la nak bermekap bagai ni...buang duit je la...beli mahal-mahal banyak-banyak tapi tak guna...hahaha....aku pakai Lip Balm Nivea sebagai protection untuk bibir aku...best lip balm ni..

compact powder yang aku guna sekarang adalah jenama Silky Girl je...actually compact powder aku kadang-kadang aku guna jenama lain...ikut suka aku la...haha...tapi aku paling serasi dengan jenama Silky Girl ni...

aku suka wangian dari Body Shop...semenjak pregnant ni aku suka bau-bau yang manis-manis aje...hehehe...alamak! dah habis stok la...kena beli baru ni!!


No comments: