02 April 2012

Pregnant Lagi!!~



salam semua~
hehe....korang nampakkan dalam timbunan alat tulis di atas terselit la 'benda putih' tu kan? hehe...alhamdulillah! Dallili dah nak jadi Kak Long...hehehe....aku rasa gembira sangat-sangat sebab dikurniakan rezeki sebegini...alhamdulillah...actually...aku disahkah hamil kembali 2 minggu yang lalu....tapi aku tak konfem la usia kandungan aku ni berapa minggu...aku malas nak pergi klinik cek...sebabnya aku lupa last period aku bila...biar la dulu...tunggu la sebuLan dua lagi aku pergi la cek...hehe...suka suki je kan? 

mula-mula aku pun tak tahu aku ni pregnant...tapi aku dah syak la aku pregnant sebab badan aku jadi tak enak dan aku rasa macam perut aku ni ada sedikit buncit lagi la (sebenarnya dah sedia ada buncit pun...haha)...aku perasan bila Dallili duduk atas perut aku...aku rasa perut aku senak dan penuh sangat...tu yang aku syak aku pregnant tu...tapi masa tu bila aku cek guna pregnant test kit (jenis celup) tak der pun...then a week after aku cek lagi ada pulak...hehehe...aku gembira dengan kedatangan insan baru dalam hidup aku....semoga dengan kehadiran insan baru ni rumahtangga aku bertambah utuh!



don't forget to stop at BABY LILI DESIGN...

No comments: