13 May 2012

Entri Tak Ada Tajuk

Photobucket
hari ni aku memang tak ada mood nak buat apa-apa bila masuk opis...nak sentuh kerja tu rasa tak kena...nak sentuh kerja ni pun rasa tak kena...last-last aku surfing je hari ni...bos-bos semua ke KL atas urusan meeting...memang bosan teramat la...tambah pulak asik teringatkan budak comel si Lili tu je...hehe....best pulak melayan budak tu...behave sangat-sangat bila abbi dia tak ada...takut kena marah kot...dah 2 malam kitorang anak beranak tidur tanpa abbi...hehe...

malam ni last la...sebab esok abbi dah balik....konfem Lili akan meragam...kebiasaannya macam tu la kalau Lili ditinggalkan abbi...biasanya sekejap je tapi kali ni agak lama la...4 hari 3 malam...first time tu...

rindu la pulak kat suami sendiri :)



 don't forget to stop at BABY LILI DESIGN...

No comments: