24 June 2012

Lost Weight~

Photobucket


Nampak tak penimbang kat atas tu tunjuk nombor berapa...hehehe...53 kg...sepatutnya 56.5 kg after last pregnancy check..tapi dah turun dah 3.5 kg disebabkan demam yang teruk minggu lepas beserta dengan radang tonsil...aku tak pernah lagi jatuh sakit sebegini teruk...kesihatan aku masa tu memang merundum sangat-sangat...mungkin kesan dari berniaga di tengah panas di karnival tu...takpe...pengalaman...tapi agak seksa jugak la diri sebab dalam masa yang sama anak aku pun demam panas jugak...mula-mula anak aku yang demam then aku pulak...bila dah dua-dua jatuh sakit macam tu memang berat sikit la conditionnya...anak nak menepek ngan ibu je...ibu lak tak larat nak melayan...stress jugak masa tu...

nasib baik la en.suami tersayang ada untuk melayan makan minum aku dan anak masa tu...to be honest masa tu aku hanya mampu berbaring dan makan bubur sahaja...doc siap pesan jangan terlalu lasak sebab keadaan aku masa tu sama je macam baby kecik...sebab aku tengah pregnant jadi sistem imunisasi dalam badan aku tak ada beza dengan baby kecik...sekarang ALHAMDULILLAH...keadaan kesihatan aku dah bertambah baik dan sihat seperti sedia kala...alhamdulillah~

THANKS ENCIK SUAMI!!


don't forget to stop at BABY LILI DESIGN...




No comments: