06 June 2012

SUSU COKLAT

Photobucket
ALAHAI! my princess sorang ni memang culas betul la hisap susu botol...macam-macam jenis botol dah ibu ngan abbi beli...memang princess takkan minum...cuba pun langsung tak mahu...susu pun langsung tak boleh dicium dan dihidu baunya...macam busuk sangat je susu tu yer duhai anakanda...lagi satu...kalau nampak je air yang berwarna putih konfem la princess sorang ni tak nak...siap geleng kepala...memang tak nak minum langsung...so aku pun ambik keputusan untuk carikan susu yang berperisa untuk princess sorang ni....hish! 


survey punya survey...jumpa la susu SUSTAGEN JUNIOR yang berperisa coklat ni...kalau perisa vanilla ke honey ke baik tak payah bagi princess  try langsung sebab princess tengok kaler putih tu awal-awal dah rejek...

disebabkan princess sorang ni tak nak minum dalam botol terpaksa la ibu bancuh dalam bekas tahan air panas tu...pastu bagi sikit-sikit dalam cawan...cara tu je princess akan minum susu...tu pun tak banyak dia minum...takpela...asalkan princess nak minum susu...kalau tak minum langsung ibu lak yang pening nak kena cari susu lain untuk sesuaikan dengan tekak anak ibu yang diva ni...haha! 

don't forget to stop at BABY LILI DESIGN...



No comments: