02 August 2012

Dear Mr. Suami

Photobucket
..:: ini adalah auto publish entry ::..

actually tak tahu nak update pasal apa sebenarnya...tapi nak update jugak...entri ni dah lama simpan dalam draft...hahaha! kejam gila kan? hari ni baru publish...auto publish lak tu...selama ni asyik duk cerita pasal diri sendiri, anak ngan perkara-perkara lain sahaja...macam tak lengkap pulak...so hari ni nak cerita pasal aku ngan suami...haha~ perkenalan yang membawa kepada sebuah perkahwinan...bercinta pulak betul-betul pun lepas kahwin..sebab kenal pun kejap je...pastu terus tunang dan seterusnya kahwin...dah nak masuk 3 tahun dah pun...alhamdulillah...rumahtangga kami macam orang lain jugak...badai kadang-kadang melanda jugak...


during my 2nd pregnancy ni suami dah pandai dah nak melayan my kerenah dan jugak menguruskan segala benda dalam rumah...tak macam 1st pregnancy dulu...suami macam kekok sangat...so far alhamdulillah...masak kalau aku tak larat just cakap je kat dia tak larat then dia akan masakkan...tapi sebelum dia masak aku akan siapkan bahan-bahan yang diperlukan la...potong apa yang patut...bab potong-memotong suami memang malas sikit...then after masak suami dah pandai kemas sendiri! hehe....kalau dulu lepas masak je konfem la bersepah dapur...sekarang dah pandai dah basuh dan simpan sendiri walaupun ada jugak yang tertinggal sikit...sikit je...still boleh dimaafkan...hehe~

so dikesempatan ni...sang isteri ingin mengucapkan ribuan TERIMA KASIH kerana hadir dalam hidup sang isteri di kala sang isteri hidup tak berapa nak betul dan seterusnya TERIMA KASIH kerana sudi melayan kerenah dan peel sang isteri yang BERHATI BATU dan DEGIL TAHAP DEWA!!~

haha!!~ 

don't forget to stop at BABY LILI DESIGN...

 


No comments: