05 August 2012

Kita Tunggu!!~ Kita Sokong!!~

Photobucket
aku ni tak ada la minat sangat sukan...tapi disebabkan aku bersuamikan seorang yang gila sport so kadang-kadang aku pun terikut-ikut jugak...sepanjang Ramadhan ni ada Sukan Olimpik London 2012 jugak kan? memang TV kat rumah tu almost 24 hours la on sukan je...aku yang tak berapa minat ni pun TERtengok la jugak...nanti ada perlawanan akhir badminton lelaki antara Lee Chong Wei ngan musuh tradisinya Lin Dan...Kita Tunggu!!~ Kita Sokong!!~ harapnya Malaysia dapat la pingat emas yang pertamanya nanti...sila la berdoa bersama-sama ye..


8.00 malam
5 Ogos 2012

betul ke rumor mengatakan kalau Lee Chong Wei menang dia nak belanja 1 Malaysia makan di Baskin Robbins?


don't forget to stop at BABY LILI DESIGN...

 


No comments: