06 March 2014

{ SHAKLEE PROMOTION } MARCH 2014 : ESP - ENERGIZING SOY PROTEIN


Pembukaan Bulan MAC 2014 sungguh meriah dengan 
PROMOSI ESP BELI 6 PERCUMA 1
Ini Kerana ESP MERUPAKAN SUPPLEMEN PALING HOT 

Beli 1 pun tak jadi masalah, harga tetap istimewa!

------------------------------------------

Tahukah anda....
ESP Shaklee adalah sumber protein yang terbaik, dan untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik. 

Ini kerana:
Protein adalah makanan asas kepada sel-sel badan, jadi apabila sel-sel ini sihat, penyerapan zat dan nutrien akan menjadi lebih mudah. Protein sangat penting dalam penghasilan sel baru. Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). Kulit akan menjadi kusam dan tompokan hitam pada kulit akibat jerawat akan menjadi sangat sukar dihilangkan jika kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru untuk menggantikan sel kulit mati.
Manfaat & Kebaikan ESP Shaklee

✔ Energizing Soy Protein (ESP) dari Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuatdaripada tumbuh-tumbuhan.

✔ Mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah.

✔ Setiap 1kg ESP Shaklee berasal dari 30kg kacang soya dan ia adalah "booster" tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

✔ Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan sembilan asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia.

✔ Sesuai untuk semua peringkat umur – tua atau muda.

✔ Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu.

✔Rendah lemak, tiada kolesterol dan mudah diserap oleh tubuh manusia.
Berikut adalah testimoni mereka yang berpuas hati dengan ESP :


Jadi, kepada sesiapa yang berminat dengan ESP SHaklee atau dengan mana-mana Vitamin/Produk Shaklee atau ingin menjadi ahli Shaklee dan menikmati segala ganjaran dan manfaat serta membeli dengan harga ahli bolehlah menghubungi saya di talian 019-9591210 (sms/whatsapp) atau boleh email di babylilidesign@yahoo.com untuk tempahan/pertanyaan dan maklumat mengenai kesihatan.


(✿◠‿◠) SID 913825
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee
SMS/WhatsApp : 019-9591210

No comments: