31 October 2013

{ SHAKLEE PROMOTION } OCTOBER 2013 : COLLAGEN POWDER


LAST CALL! LAST CALL! 
dapatkan Collagen Powder anda sekarang sebelum berakhirnya 31 Oktober 2013.

Promosi bulan ini adalah COLLAGEN POWDER SHAKLEE !!!

Jadi jom ambil peluang ni untuk beli CPS ni dengan harga jimat lagi berbaloi  Boleh sharing dengan kawan-kawan..BELI 6 PERCUMA 1  Kalau nak beli satu-satu pun boleh dapat dengan harga jimat .

SHAKLEE COLLAGEN POWDER..

Keistimewaan Collagen Powder Shaklee:

1) merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4000mg proprietatri RSS iaitu Red Snapper Scale Collagen, kolagen yang sangat berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.

2) Kolegen bermolekul sangat ringan Shaklee kira-kira 1,000 Dalton* dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu peningkatan kepada sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan

3) Mudah larut dalam tubuh badan kita dan sangat mudah untuk dihidangkan dengan campuran makanan ataupun minuman kegemaran.

4) Tujuh bahan utamanya termasuk ektrak biji benih Camellia Japonica, ektrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstak kerang-kerangan. Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Seringkali kolagen dikaitkan dengan kesihatan kulit manusia. Ia bersama-sama keratin menjadikan kulit kuat dan anjal. Kolagen menjadi kurang dengan bertambahnya usia. Kulit menjadi berkedut. Oleh itu, tidak hairanlah sekiranya ramai yang mencari-cari sumber dalam usaha menangani kesan ketara penuaan pada kulit. Selain itu, kolagen diperlukan dalam hal perubatan, turut dijual sebagai suplemen bagi melancarkan pergerakan sendi. Kadang-kadang digunakan dalam merawat dan mengubat kes-kes melecur yang serius. Bagi merawat kes melecur, ia digunakan bagi mencipta ganti kulit palsu.
Salah satu fungsi kolagen adalah merawat luka pada kulit. Ia merangsang platelet darah agar cepat membeku dan membentuk selapisan bagi melindungi luka.
Dengan pengambilan collagen ini, dpt membantu:

✿ Memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.
✿ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
✿ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
✿ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
✿ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
✿ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
✿ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
✿ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
✿ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
✿ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan.Apa yang menjadikan Collagen Powder ni sangat ISTIMEWA berbanding Collagen lain di pasaran ?

✿ Ia Mengandungi 4000mg proprietari RSS (red Snapper Scale) Collagen, berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak drpd sisik ikan merah. 

✿ Molekul yang sgt2 ringan (1000 Dalton)-membolehkan ianya diserap dengan mudah oleh badan dan bantu kepada peningkatan sintesis kolagen pd lapisan dermis dgn berkesan.✿ Mudah larut dengan minuman
✿ Perubahan seawal 8 minggu!


BEST kan?
Ramai yang telah mencuba dan berpuashati dengan kesannya..
Anda bila lagi? 


boleh hubungi saya untuk maklumat dan bimbingan secara PERCUMA!


(✿◠‿◠) SID 913825
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee
SMS/WhatsApp : 019-9591210

No comments: