06 October 2013

{ SHAKLEE } SET SLIMMING


Ada yang dikalangan kita sudah rimas digelar tong drum, pelampung, kuih apam dan sebagainya. Inilah masa terbaik untuk kita kembali menyegarkan tubuh badan, buang lemak-lemak yang tak diperlukan dan bersiap sedia untuk bertemu orang ramai dengan tubuh yang lebih menawan.

Oleh sebab itu, Shaklee mempunyai supplement yang dapat membantu anda mengurangkan berat badan dan membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal. Macam mana tu? Okey, saya kongsikan serba sedikit pengalaman mereka yang menggunakan SLIMMING SET SHAKLEE. Saya juga akan kongsikan tips untuk kurangkan berat badan dengan Shaklee. Tapi perlu diingatkan pada anda yang ingin kurus. Tiada jalan yang mudah atau singkat untuk kurus okey. Anda perlu tau cara yang terbaik untuk kurangkan berat badan. Caranya anda perlu DISIPLIN, RAJIN, ISTIQAMAH dan SABAR. Kalau anda gunakan keempat-empat cara tu insyaallah anda akan berjaya dapatkan berat badan yang anda impikan. NOTHING IMPOSSIBLE dengan usaha anda dan IzinNYA.


Caranya?

Bersenam, amalkan makanan yang seimbang dan sihat, kurangkan aktiviti tidak perlu seperti tidur belebihan dan menjauhkan diri dari perkara yang dilarang agama seperti merokok, zina dan minum arak.

Disamping tu juga, kita bolehlah mengambil makanan tambahan sebagai pelengkap zat dan nutrisi yang diperlukan badan untuk menjadi lebih sihat.Kini kita boleh mendapatkan berat badan dengan cara yang sihat dan betul.
Dengan supplement dari Shaklee, anda boleh:


1) Membakar Lemak dengan berkesan
Lecithin berfungsi sebagai pemecah lemak. Lecithin dinamakan 'pengemulsi semulajadi ' kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. Dalam erti kata lain, ia menyebabkan lemak terapun dalam darah dan seterusnya mencegah lemak daripada melekat pada dinding membrane. Lecithin tidak boleh dihasilkan sendiri oleh badan tetapi ianya diperlukan oleh badan.
2) Menyah toksik dari badan anda

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.
Apa yang sesuai untuk detox adalah Alfalfa. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa. Herb-lax pula sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Saya tidak menggalakkan Herb-lax diambil oleh ibu-ibu yang menyusu kerana bimbang akan memberi kesan cirit birit kepada anak.


3) Membina otot dengan pengambilan protein yang bertepatan.
Energizing Soy Protein (ESP) merupakan Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu dan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.


Kenapa perlu protein dalam proses pengurangan berat badan? Protein diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme badan, meningkatkan perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Protein juga membantu memelihara otot dalam badan kita. Perasan tak ada orang yang berat badan turun tapi badan FLABBY (menggeleber). Orang yang macam ni, yang turun tu bukan berat tapi mereka ini telah kehilangan otot. Otot penting untuk meningkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak. So pilihan protein anda adalah CINCH SHAKE atau ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP).Nak Set Basic Slimming ni dengan harga SUPER SPECIAL tak?

Harga jauh lebih murah dan TAK PATUT dilepaskan tau!

Hanya terbuka kepada 10 orang terawal sahaja ok!

sms/whatsapp 019-9591210 SEKARANG!!~


(✿◠‿◠) SID 913825
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee
SMS/WhatsApp : 019-9591210
No comments: