27 March 2017

[PROMOTION] MARCH 2017 - Vite-Lea Children : Multivitamin Kanak-kanak Terbaik Shaklee..!!

Assalamualaikum semua~

Agak lama jugak kan mizah tak berkongsi dengan anda tentang vitamin dan produk-produk Shaklee.
Memandangkan mizah dah kembali dengan semangat baru...jadi hari ni mizah nak kongsi dengan anda tentang satu vitamin yang dah lama sangat dinanti-nanti.Vitamin apa tu yer?

Haaaa.. Inilah dia Vita-Lea for Children! Ada promosi tau sepanjang March 2017..!




TAHUKAH ANDA..?
Kajian mengatakan 25% sumber kalori makanan kanak-kanak adalah dari makanan ringan atau lebih mudah dipanggil 'junk food'.

Kajian tersebut turut menyatakan kekurangan nutrisi yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat menjejaskan prestasi anak-anak disekolah, mempengaruhi sistem inum, tumbesaran tulang dan perkembangan fizikal mereka.

Dinegara kita sendiri, 9/10 kanak membesar dengan kekurangan nutrisi penting seperti vitamin A, D, kalsium dan zat besi. Mungkin dalam hati kita menafikan yang anak-anak kita termasuk dalam nisbah ini. Atau memang benar anak kita salah seorang dari 9 kanak-kanak yang kekurangan diet yang seimbang.


Vita-lea for Children memang berbeza dengan kebanyakan vitamin yang terdapat di pasaran. Mutivitamin kanak-kanak ni tidak mengandungi pewarna, perisa, pengawet, dan pemanis tiruan. Rasa semulajadi anggur yang sedap, semestinya disukai oleh kanak-kanak. Yang paling penting, ianya 100% SEMULAJADI. Ianya selamat, dan GLUTEN FREE!


Vita-lea for Children ni boleh dikunyah (chewable), dan yang bestnya, oleh kerana ia menggunakan pemanis yang semulajadi, iaitu Xylitol, so ia tidak mengundang kaviti dan selamat untuk kesihatan gigi.


MARCH 2017 PROMOTION berbaki lagi 3 hari...
Memandangkan sekarang musim gaji...meh cepat-cepat place order dan rebut peluang untuk dapatkan multivitamin kanak-kanak TERBAIK dari Shaklee ni~


FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE,  
(✿◠‿◠) SID 1256430 (Hamizah)

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : https://www.facebook.com/CtHamizahShaklee

No comments: